Terug op het oude nest

Nog wat onwennig stapte ik maandagmorgen op de fiets naar het Concertgebouwplein. Een nieuwe uitdaging, op een – voor mij – nieuwe locatie. Na een verblijf van anderhalf jaar in Japan keer ik weer terug op het oude nest. Oud en vertrouwd, maar het kantoor heeft in mijn afwezigheid ook mooie ontwikkelingen doorgemaakt: de verhuizing naar het prachtige pand aan het Concertgebouwplein is daar één van.

De advocatuur lonkt, het is goed om terug te zijn. Ik kijk uit naar de eerstvolgende keer dat ik weer in toga in de rechtbank sta. Voorlopig zal dat de beëdigingszitting zijn, waar ik opnieuw getrouwheid aan de Koning zal beloven, gehoorzaamheid aan de Grondwet, eerbied voor de rechterlijke autoriteiten, en dat ik geen zaak zal aanraden of verdedigen die ik in gemoede niet gelove rechtvaardig te zijn.

Deel dit artikel op social media!
This entry was posted in Actualiteiten and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Terug op het oude nest

  1. Cees van Bavel says:

    Beste Mirthe,

    Welcome on board. We gaan er weer een succes van maken!

  2. Mirthe is inmiddels weer fulltime aan de slag en voelt zich als een vis in het water. Fijn om weer met haar samen te kunnen werken!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *