Van Bavel Advocaten

Van Bavel Advocaten is een kantoor met strafrechtadvocaten werkzaam voor ondernemingen, bestuurders en particulieren. Heeft u te maken met het Functioneel Parket, de FIOD, ILT-IOD, NVWA, Inspectie SZW of toezichthouders zoals de AFM, DNB of ACM, dan staan wij u bij met onze messcherpe juridische aanpak. Wij zijn wars van getreuzel en middelmatigheid. Bij ons ervaart u onnavolgbaar optreden en focus op resultaat.

Vanuit ons kantoor aan de Barbara Strozzilaan 201 te Amsterdam werken wij aan zaken op het gebied van financieel economisch strafrecht. Wij kennen de op het spel staande belangen van onze cliënten en zijn in spoedgevallen 24 uur per dag bereikbaar. Heeft u ons nodig en wilt u zeker zijn van onze beschikbaarheid? Neem dan contact met ons op.

Op onze website vindt u handige informatie over een inval door (bijvoorbeeld) de FIOD, maar ook onze visie op actualiteiten. Download de handleiding ‘Rechten en plichten getuige’ of ‘Hoe te handelen bij een inval’. Regelmatig publiceren wij artikelen in de media die u hier kunt teruglezen.

Bent u nog niet overtuigd van onze expertise, lees dan wat anderen over ons schrijven.

T: +31 (0)20 31 21 600
F: +31 (0)20 31 21 606
info@vanbaveladvocaten.nl

Buiten kantooruren:
+31 (0)6 5434 6593
+31 (0)6 2928 6501

Deel dit artikel op social media!