Welkom mr De Witte!

Per 1 april versterkt mw. mr Evelien de Witte de fraudepraktijk van Van Bavel Advocaten.

Evelien de Witte is in 2007 afgestudeerd en heeft ruime ervaring op het gebied van (gecompliceerde) economische strafzaken. Zij is als griffier verbonden geweest aan de (economische) strafkamer in Haarlem en werkt sinds 2010 als advocaat bij gerenommeerde kantoren. Daarnaast was zij een korte periode actief in het bedrijfsleven  als compliance adviseur. Hierdoor kent zij als geen ander de verschillende spanningsvelden en belangen die binnen (grote) ondernemingen bestaan.

Wij zijn dan ook erg blij met deze nieuwe samenwerking!

 

Deel dit artikel op social media!
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *