Van Bavel Advocaten: Hoe kunnen we ons in 2011 nog meer profileren en op de klant richten?

Als het einde van het jaar nadert is er altijd tijd voor reflectie en plannen maken. Dat is altijd goed, maar het maken van plannen betekent ook dat ze daadwerkelijk ten uitvoer gelegd zullen gaan worden. Anders is het zonde van de tijd en eigenlijk ook jezelf (en anderen) voor de gek houden.

Bij het grote kantoor waar ik  gedurende 11 jaar partner was bestond die “plan-cultuur” uiteraard ook. Jaarlijks werden daar heel wat nota’s met “goede voornemens” geschreven. Maar daar werden die “goede voornemens” veel te weinig omgezet door de – met name – individuele partners in daden. Zonde, want heel veel gemiste kansen.

Wij hebben ons dit jaar afgevraagd waarin wij ons onderscheiden van de concurrentie in de tak van sport – financieel strafrecht, – en onze  “strengths and weaknesses” benoemd en een marketing- en acquisitie-plan geschreven, waarover we volgende week met de 5 fee-earners vergaderen. We zullen daar – toch wel vanuit een zekere luxe-positie, want veel en mooi werk – ons nog weer eens afvragen wie we zijn, wat ons uniek maakt ten opzichte van de concurrentie, en concrete acties benoemen voor 2011.

En U begrijpt het zeker al: Die gaan we dus gewoon uitvoeren! Dus geen “meestribbelen” maar er gewoon voor gaan.

Wij houden U dan ook in 2011 op de hoogte van de client events en workshops, seminars etc. die we gaan organiseren en hopen U daarbij te treffen. Het wordt een heel enerverend en innovatief jaar, dat beloven wij U. Niet het standaard-gedoe, maar gewoon heel praktische ingestoken activiteiten, die U en ons behulpzaam zijn bij het nemen van de meest vervelende hobbels die maar denkbaar zijn. Als het om financieel toezicht- en strafrecht gaat heeft U daar vast een idee bij. Zo niet, neem dan vrijblijvend sowieso een keer contact met ons op. Geen humbug maar gewoon to the point en soms ook gewoon streetwise als het nodig is!

Cees van Bavel

Deel dit artikel op social media!
This entry was posted in Actualiteiten and tagged , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *