Zwartspaarders onder de loep

Steeds minder vermogen in het buitenland staat veilig. De laatste paar jaar heeft de Belastingdienst transacties met buitenlandse betaalkaarten onderzocht. Met name de kaarten waarmee bijzonder veel en grote betalingen werden gedaan, werden nader bekeken. De Belastingdienst is uiteraard in de hoofdzaak geïnteresseerd in de identiteit van de kaarthouder en de herkomst van het vermogen.

Een groot aantal personen heeft al een vragenbrief ontvangen van de Belastingdienst. Daarnaast heeft de FIOD deze week invallen gedaan bij Nederlanders die mogelijk niet aan de fiscus opgegeven vermogen in het buitenland hebben.

Mocht u advies willen ontvangen over vermogen in het buitenland, een vragenbrief van de Belastingdienst of een inval, neem dan gerust contact op met Van Bavel Advocaten.

Deel dit artikel op social media!
This entry was posted in Actualiteiten, Informatieve artikelen, Uncategorized and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *